2013-02-28

Tråkigt nog ska jag erkänna en sak nu som jag har riktigt mycket ångest över... Jag sticker iväg till Umeå på Fredag och stannar till lördagen veckan därpå, för att jag känner att jag inte har något val när det kommer till att tjäna pengar. Jag vill verkligen inte lämna min familj och jag trivs fantastiskt bra här i Stockholm, bättre än jag kunde tro men ändå måste jag göra det här valet, alla måste betala räkningar. 
I varje fall så kommer jag sedan att vara hemma i 5 dagar och sedan åka tillbaka i 10 och efter detta hoppas jag på att jag har fått jobb här i Stockholm så att jag slipper pendla. 

Jag har insett att det inte var så lätt att söka jobb som mammaledig och när man väl får en stund över så har jag massor av andra saker att göra eller är så trött att man inte orkar. Att söka jobb med barnvagnen är inte heller en hit så nu ska jag ta tjuren vid hornen och söka massor massor med jobb när jag väl är tillbaka i Stockholm. Det är nog lättare att gå ut med cv'n när Elias är på dagis, då kan jag fokusera. Jag har bestämt att jag ska försöka stiga upp väldigt tidigt och söka jobb och sedan komma hem i bra tid så att jag kan hämta Elias från dagis.

 Jag mår i varje fall dåligt över att lämna både Elias och Fredrik, det kommer inte bli lätt men förhoppningsvis så har jag fått ett jobb här i Stockholm väldigt snart. 

Jag kommer att gå tillbaka till mitt gamla jobb och jobba 10-12 timmar per dag. 
Nu ska jag umgås!
kramkram♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback