FRÅGOR OCH SVAR!

Emelie om FRÅGA VAD DU VILL!!!!!:

Hur lång är du ?

Jag är 162 cm lång, alltså ganska kort enligt mig själv, skulle dock vilja vara 176 cm.

 

Pia om FRÅGA VAD DU VILL!!!!!:

Och nu kom jag på en del frågor till din frågestund! 1. Vad fick dig att vilja jobba som modell? 2. Har du någon modell förebild? 3. Favorit designer?

 

1. Vad som fick mig till att börja jobba som modell var nog alla inspirerande bilder som jag såg överallt, jag hade även intresse för konst och någonstans där emellan väcktes intresset.

 

2. Ja, min modellförebild är självklart Tyra banks, hon har gjort underbara bilder som jag verkligen inspireras av.

 

3. Min favoritdesigner är självklart den berömda christian louboutin! (ni vet ju att jag älskar skor) ;-)

 

Lilla my. om Frågor och svar!:

Jag undrar vad du jobbar med eller om du pluggar?
Vad du vill göra med ditt liv i framtiden?
Tjänar du pengar på din blogg?
Vad fick dig att börja blogga?


1. Jag jobbar på ett hotell här i stan som Servitris eller vad det nu kan räknas som. Lagar lite mat när jag jobbar kväll, fyller på frukostbuffen och serverar alkohol.

 

2. Jag tror att jag vill plugga till makeup artist eller till mäklare i framtiden men jag har ingen aning om det kommer bli av. :P

 

3. Nej jag tjänar inte pengar på min blogg än så länge men besöksstatistiken går framåt så vi får se om jag kanske kan få tjäna pengar på min blogg snart. Det vore i vilket fall jätte skoj. Även om det är svårt!

 

4. Vad som fick mig att börja blogga var nog all fotoinspiration till mina kommande bilder som jag ville visa upp. och självklart all mode som jag hittade på nätet.

Hea om Frågor och svar!:

 

Har du någon gång haft problem med maten, ätstörning eller liknande? och har du någon gång bantat eller gått på en diet inför ett modelljobb?


1. Jag har haft och har problem med maten ibland, jag har dock inte ätstörningar (enligt läkarna) men jag har fel på min mage några gånger per år då jag oftast inte får i mig en smula mat på en vecka för att jag spyr upp den. Läkarna vet heller inte vad det är.

 

2. Första gången som jag modellade sa de till mig att jag var tjock och kunde inte på vilka villkor som helt vara modell så ja jag gick ner mellan 10-15 kilo pga detta. Jag tror att jag gjorde det bara för att jag ville bevisa att jag kunde klara av detta precis som alla andra kunde, dock såg jag inte mig själv som tjock men jag fick dåligt självförtroende och nu har det stärkts pgv modellandet.

 

Hoppas att jag kunde ge er nog med svar på era frågor!

P&K♥

Kommentarer
Postat av: Pia

Tyra Banks kunde jag nästan lista ut själv eftersom hon är också min förebild inom modellandet. ;) Hela hon inspirerar mig, samt så är hon grymt vacker! :)

2009-11-19 @ 19:02:24
URL: http://piamarica.blogg.se/
Postat av: magda

Gillar frågorna, är så dålig på ställa :)

Men bra svar! :)

2009-11-19 @ 21:13:45
URL: http://magdaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback