Mail från Informatören på Lindex angående designkollektionen!

Jag blev sjuk förvånad nu när jag loggade in på min blogg och fick se detta mail från Lindex. Jag tycker det är stort av dem att skriva detta till mig och förklara hur detta gick till. ( jag har som ni ser längre ner skrivit och gett dem en diss för att de inte har large på kollektionen) Om de är som de säger att det är ett missförstånd så har de ett stort plus hos mig! Självklart får de en Hiss av mig! Dissen är struken.

Hej,
Jag heter Anna Lindblad och jobbar som informatör på Lindex. Angående Lindex designkollektion och diskussionen som varit de senaste dagarna, så bottnar det i ett missförstånd. Plaggen i kollektionen Affordable Luxury finns i fyra storlekar, från 36 till 42, där 42 motsvarar Large. Men för enkelhetens skull har vi i de 4 plagg av de 15 plaggen, som har en oversized passform, valt att kalla dem Small och Medium.

Affordable Luxury är vårt första designsamarbete och vi har då valt att göra det som ett test i en begränsad omfattning. Kollektionen finns till exempel bara att köpa i vissa utvalda Lindexbutiker. Vi valde denna gång att börja i en liten skala för att se hur det tas emot av Lindex kunder. Storleksspannet för denna specialkollektion valde vi för att det är inom storlek 36-42 som våra kunder köper flest plagg. Självklart går det att i vårt huvudsakliga sortiment hitta modeplagg i storlekar från 34 upp till 46.

Jag ber om ursäkt för att vi inte varit tillräckligt tydliga med vårt budskap. Vi kunde inte ana att intresset för kollektionen skulle blir så stort och tar såklart till oss de reaktioner vi fått på designsamarbetet i vårt fortsatta modearbete.


Hör av dig om du undrar över något!

Vänliga hälsningar
Anna Lindblad, på Lindex

Kommentarer
Postat av: jessie james

haha jasså? :P

Absolut :D

höhö!Kul att dom svarade ;)

2009-11-11 @ 19:16:59
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: Katta

det är ju bra att du int solar så ofta då det är farligt. Oj smink..hmm vad e det för smink då? :P

2009-11-11 @ 19:43:13
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Iss

Sv: Ja, eller hur! :-)

2009-11-11 @ 23:10:19
URL: http://almberg.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Imponerande att de svarade.=) Det måste man ju ändå ge dem credds för.

2009-11-11 @ 23:54:19
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: magda

Sv: det borde du självklart ta och göra, brukar ha hemmaspa på Fredagar, passar så bra när man jobbat så mkt under veckorna :)

2009-11-12 @ 11:34:10
URL: http://magdaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback