Pojknamn?

Jag har så mycket lättare att hitta på fina tjejnamn än pojknamn!
Är det någon som har förslag på några fina pojknamn? Jag har kollat namnlistor men det enda som kanske faller mig i smaken är william

endast professorn kvar


Nu är det bara vår professor kvar! Sötnosen är sist ut!
Vi får se om de är någon som vill ta hem honom snart.

Inspo barnrum!

Tillbringade förmiddagen med att leta inspirationsbilder på styleroom fastnade där i ca 4 timmar. Nu har jag precis käkat men känner mig ändå inte mätt typiskt mig. Nu då? tvätt och städ toppar listan idag känns inte så ovanligt dock.
slänger upp lite inspo på barnrummina!

http://www.blocket.se/vasterbotten/3_charmiga_kattungar_35766497.htm?ca=2&w=1
mina myskissar!

beslutsångest delat med obekvämlighet

jag har ingen inspiration att blogga kanske för att kläder som kanske intresserar mig mest inte passar och inredning som är nummer två ger mig beslutsångest!
midjan är nu 14 cm större och att bära upp kläder och använda skyhöga klackar exeterar inte. Vi är just nu ute efter ett boende av något slag från lägenhet till ett kanske från mig gällande radhus till hus på många månader förändrar en del.
Fortfarande känns det rätt oklart vad som kommer bli aktuellt själv röstar jag nog på lägenhet eller hus då radhus känns instängt och inte riktigt jag.
På fredag är i varje fall nästa visning bokad dock är det nog det dyraste vi kollat på men förstås så känns det som de bästa också. Tid med bank och annat ska även bokas idag..

Idag är i varje fall dagens planer att åka till försäkringskassan och även åka till en färghandel.
dags att sätta fart snart!
Kramhelg!

working working working....
yes det stämmer 8 timmar idag och 11 imorrn och 7 på måndag typ?
lär nog vara helt slut på måndag efter denna helg men det är bara att se på det från den ljusa sidan!
Jag och fredrik har varit på stan idag och inhandlat en fotoram till våran ultraljudsbild :) Mys

Snart ska söta kissarna läggas ut på blocket, vill verkligen inte..de är så söta att jag vill behölla dem alla men men nu är det dags :/ slänger upp en bild på mamman när hon var sådär liten!

Hoppas på en lugn helg :)
Kram


love it!


vi har funderat på en ny bil kanske liiiite dyr just denna men jag blev förälskad när jag såg den i denna färg idag på stan.
s60 - 2011

white


Nu är den min!!!!