Dream.

 
Att välja stil som ska erövra ens lägenhet är inte lätt, det finns många fina stilar som jag inspireras av och därav har jag svårt att få ihop det till en och samma våning. Den senaste tiden har jag funderat mycket hur min "drömlägenhet" skulle se ut, det är självklart att den skulle innehålla höga fönster från golv till tak i hela vardagsrummet. Den skulle även innehålla vita transparenta gardiner i vitt vid varje fönsters ände. lägenheten skulle gärna vara övervägande vit, mode ska vara pricken över iet om en röd tråd genom hela lägenheten. Modetidningar ska pryda lägenheten både när det gäller effektivitet och samlingsmässigt.
 
Sovrummet ska ha vita dubbeldörrar och ska vara stort och rymligt, innehålla spets av både kuddar och gardiner. Jag är barnsligt förtjust i sänghimmlar så en sådan ska även finnas. En klädställning eller en vit självstående "romantisk" spegel skall pryda ytan som är över.
 
Klädkammaren skall även den vara ljus som övriga lägenheten med precis som jag har nu massor av hyllor där jag kan placera mina skor. Smyckena skall finnas i en monter i mitten av rummet där en glasskiva ska pryda toppen på montern under skivan ska det ligga massor av smycken. Även en provdocka ska finnas i det rummet.
 
Golven ska vara av ljust trä och snittblommor ska finnas både i sovrum, vardagsum och badrum. Balkongen ska vara både bred och lång med vitbetsat golv och räcke. 
 
Kanske får ni en liten bild över mina tankar men för att göra det lite enklare så har jag letat reda på lite inspirationsbilder i min mapp som visar mina tankar kring det hela.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback